Esimeste sügiskuude jooksul on Bauhubi lisandunud mitmed olulised täiendused, mis on olnud paljude meie kasutajate soovideks. Loodetavasti leiad nende hulgast ka selle, mis just sinu jaoks Bauhubi veelgi mugavamaks muudab.

Täiuslikum ettevõtte seadete haldamine

Projektide haldamine Bauhubis muutus sinu jaoks just lihtsamaks: ettevõtte seadete kaudu saad nüüd suurema ja täpsema kontrolli juba olemasolevate projektide osas ning lihtsustada uue projekti avamisel tehtavat tööd. Ettevõtte seaded võimaldavad sul:

  • hallata kõikide enda projektide kasutajaid;
  • koostada kaustapuusid, mida uue projekti avamisel kohe kasutada;
  • seadistada osapooli, mida uue uue projekti avamisel kohe kasutada.

Ettevõtte seaded leiad oma projektide nimekirja juurest, kohe uue projekti loomise nupu kõrvalt.


Aktide ülevaatus

Bauhubis saad mugavalt koos teiste osapooltega tehtud töid akteerida. Kui varem said koostatud akti esitada ainult otse allkirjastamiseks, siis nüüd saad akte ka enne kinnitusringile saata. Selliselt saavad aktiga seotud osapooled akte kommenteerida, vajadusel korrigeerida ning kõik muutused kajastatakse otse akti juures eraldi märkustena.


Tere, Smart-ID ja ASICE!

Alates tänansest saab Bauhubis dokumente allkirjastada lisaks ID-kaardi ja mobiili-ID'le ka Smart-ID'ga. Smart-ID on sinu jaoks uus asi? Loe selle kohta rohkem Smart-ID kodulehelt: www.smart-id.com.

Kõik Bauhubis loodavad digidokumendid on nüüdsest .asice-laiendiga, mis on rahvusvaheliselt enim tunnustatud digidokumendi formaat. Kui soovid rohkem informatsiooni digidokumentide formaatide kohta, siis kirjuta julgelt meile või loe lähemalt id.ee veebilehelt.


Küsimuste ja soovide korral saate meiega ühendust võtta aadressil info@bauhub.ee või helistades +372 746 1047.