Teie veebibrauser on aegunud ning ei toeta kõiki funktsioone.

Värksendage enda brauserit või laadige alla Chrome brauser siit

Tellimustest lähemalt

Tellimuste seadistamine

Projekti kasutamist saab lõpetada projekti arhiveerimisega. Projekt jääb meie teenuses “Arhiveeritud projektide” alla ning selle eest ei rakendu enam teenustasu. Projekti arhiveerimiseks tuleb avada projekti seaded ning valida projekti staatuseks “Arhiveeritud”.



Lisaks sellele on võimalik projekti arhiveerida tellimuste vaates. 


Küll aga ei ole arhiveeritud projektis lubatud järgmised toimingud: dokumentide loomine, dokumentide allkirjastamine ning kommunikatsiooni haldamine osapoolte vahel. Ühtlasi ei pääse ka osapooled (ehk teised kasutajad peale administraatorite) projektile ligi. Arhiveeritud projekti saab hiljem taasavada sama funktsionaalsuse vahendusel ning kõik ligipääsud, õigused ja võimalused taastatakse.

Tellimuste lisainfo